Ta det lugnt!

bad

Även om din hund som är din bästa vän alltid finns där för dig, kan man ibland känna sig ensam. Speciellt när man har mycket att göra och inte riktigt hinner med allt. Det finns dagar man har så mycket att göra på jobbet att man är helt utmattad när man kommer hem och knappt orkar gå ut med hunden på en längre sväng. Vi på taxenshundskola.se vet att man som hundägare glömmer att tänka på sig själv, vilket inte är rätt. Att ta hand om sig själv är livsviktigt. Tar du hand om dig själv kommer du utan svårigheter och hinder kunna ta hand om andra också, till exempel din bästa vän.

Att ta sig en lugn stund på jobbet eller efter jobbet är ett måste, gör du det kommer du prestera bättre och även ha mer ork att göra annat när du kommer hem till din hund. Nedan kommer vi att tipsa om vad du kan göra under dagen eller efter jobbet för att lugna ner stressen.

Tips nummer 1.

Läs en bok – åk till närmsta bibliotek och låna en bok som du tycker är intressant. Vet du inte vilken du ska låna, kan du kolla in denna lista: http://listor.se/kultur-noje/14-bocker-du-bor-ha-last/. Du kan även läsa en bok via din mobil där du kan ladda ned olika böcker helt gratis!

Tips nummer 2.

Ta ett långt bad – att ligga i badkaret en längre stund gör dig mer gott än du tror. Sätt även på lugnande musik och slappna av. Du kommer känna dig som ny människa så fort du kliver ut ur badkaret.

Tips nummer 3.

Spela spel – att spela spel kan göra dig lugnare än vad du tror. Att bara sitta och tänka på annat för en stund kommer få dig att sluta tänka på all stress på jobbet. På nätet finns det miljontals olika spel som du kan välja mellan, välj det spel som du tycker är roligast! Jag brukar alltid spela på spelautomater men endast för skojsskull speciellt när jag är stressad. Att spela slots online får mig alltid att tänka på annat och därför mår jag alltid mycket bättre efteråt. Om du inte har spelat på spelautomater online tidigare, kan jag tipsa om en sida som skriver om slots på nätet. Besök sidan här.

Du gillar kanske också...