Hundvänliga barer

Hej på er!
Jag skrev tidigare i veckan om hundvänliga hotell och kom sedan att tänka på något som nästan är ännu viktigare, iallafall om du älskar sport precis som jag, nämligen hundvänliga barer! Och nu tänker jag inte på vilken sport som helst, utan Hockey VM. Det vill vi ju inte missa och vad kan vara mysigare än att kunna ta med din fyrbente familjemedlem på en härlig promenad och sedan avsluta prommisen på en mysig pub med lite god mat och Hockey. Så jag har gjort lite research inför kommande Hockey VM om vart vi hundvänner kan hänga och det ställe som ser mest lovande ut enligt mig är Brewdog Bar som befinner sig på Södemalm.

Här är din hund välkommen och de serverar vatten i hundskålar. Det finna dessutom en myshörna där du kan spela retro Tv-spel och en massa annat skoj om du är i sällskap av vänner. Jag kommer absolut att besöka denna bar och ber till gud om att de även kommer att visa Hockey VM i maj. Jag har dessutom hört att de ibland arrangerar hundkvällar vilket låter hur kul som helst! Ett jättebra tillfälle att träffa nya vänner med intressen som liknar dina, och ett jättebra tillfälle för din hund att träffa nya vänner. Jag har dessutom hört att menyn ska vara riktigt bra så med andra ord låter allt hur bra som helt, så nu håller vi tummarna allihopa att Hockey VM visas där, jag gillar nämligen att betta en liten slant för skojs skull på olika matcher. Det blir extra spännande då, speciellt om dina vänner som du har med dig har bettat på samma match.

Jag har dessutom hittat en bra online sida där det uppdateras med lite speltips i hockey med jämna mellanrum som ni kan spana in om ni vill ha lite tips inför kommande matcher.

BrewDog-011 BrewDog-019

Du gillar kanske också...