Hundvänliga hotell

Hej på er alla hundälskare!
Idag tänkte jag skriva om något som dyker upp mer och mer, nämligen hundvänliga hotell och andra boenden. När semestertiderna börjar och man ska åka iväg någonstans med familjen så vill man kanske ha med hela sin familj, det vill säga även sina hundar. Detta är något som har uppmärksammats mer och mer, och fler hotell har accepterat hundar som familjemedlemmar och valt att öppna upp sina dörrar även för dem.

Idag finns det runt 50 hundvänliga hotell i Sverige samt runt 1600 hundvänliga hotell i övriga världen. Det betyder dock inte att alla rum på dessa hotell är hundanpassade så det är alltid viktigt att informera innan ankomst att du har med din hund så att de kan kolla på innan att ett hundvänligt rum finns ledigt. Det bästa är att kontakta hotellet direkt via telefon när du ska göra din bokning. Många utav dessa hotell har även tänkt extra på din fyrbente vän och behandlar dem likvärdigt med människorna, får du en goodiebag med hygienartiklar och liknande så får även din hund det, fast med hundanpassade artiklar såklart.

En hotellkedja som har väldigt många hundvänliga hotell utspridda i Sverige som jag kan rekommendera att spana in är kedjan Best Western. Här är en webbsite med en lista på alla de olika städer där dessa hotell finns.

Ett annat hundhotell som har blivit superpopulärt är Mercure hotel i Malmö. Här får du ta med din hund för en engångsavgift på 150 sek när du checkar in. Din vovve får dessutom en välkomstpåse innehållande hundgodis när den anländer och hundskålar och hundbäddar finns att låna. I hotellrestaurangen finns även ett speciellt utrymme dit du kan gå och äta tillsammans med din hund. Där finns även en specialmeny som är anpassad för din hund där du kan beställa tuggben och liknande.

Så spana runt lite på olika sajter och se vart du kan ta med hela familjen på semester. Det var inte länge sedan jag hörde om dessa hundvänliga hotell och det har underlättat många utav mina semestrar vill jag lova.

5327c25561ef4 pet-friendly

Du gillar kanske också...